עורך דין רשלנות רפואית

משרדנו מייצג תובעים בלבד בתביעות רשלנות רפואית, כנגד צוות רפואי, רופאים, בתי חולים, קופות חולים, משרד הבריאות. אם נפגעתם או קרוב נפגע במהלך בדיקות רפואיות, מעקב, אשפוז או טיפול רפואי כלשהו, פנו אלינו לשיחת ייעוץ עם עורך דין רשלנות רפואית.

עו"ד ענת גינזבורג – תביעות רשלנות רפואית

למשרדנו מעל 30 שנות ניסיון בתחום רשלנות רפואית, ואנו עושים את המיטב עבורכם לקבלת פיצוי ראוי.
אנו מייצגים תובעים בלבד – על מנת לייצג אתכם נאמנה.
המשרד מוביל בתביעות רשלנות רפואית, ורשם לזכותו תקדימים רבים בתחום לזכות התביעה, ובעקבותיהם לקוחותינו זכו בפיצוי כספי רב.

בראש המשרד עומדת עו"ד ענת גינזבורג – שהשתלמה משך שנים ברפואה למשפטנים בפקולטה לרפואה באוניברסיטת ת"א,

בעלת התמחות ונסיון רב ביותר בתחום הרשלנות הרפואית, ומכהנת כיו״ר ועדת נכים תגמולים ושיקום בלשכת עורכי הדין, חברת נשיאות האגודה לרפואה ומשפט, וחברת פורום נזיקין בלשכת עו"ד.

עורכי הדין במשרד פועלים ביעילות , ומקצועיות להשגת הפיצויים המקסימליים לנפגעים והינם בעלי נסיון רב בתחום תביעות רשלנות רפואית.

תביעת רשלנות רפואית מוגשת כאשר נגרם לכם, או לקרוביכם, נזק בגין התנהלות רשלנית במהלך טיפול או אי-טיפול, בדיקה רפואית, אשפוז וכו'.
בין הנתבעים יכולים להיות צוות רפואי, רופאים, בתי חולים, קופות חולים ומשרד הבריאות.

להערכת שווי תביעה – ושיחה ללא התחייבות עם עו"ד רשלנות רפואית – התקשרו אלינו 03-6958860

אם נפגעתם או קרוב נפגע ויש חשש לרשלנות – פנו אלינו להערכת שווי התביעה, ונסייע בקבלת פיצוי מתאים, באם מגיע.
משרדנו מוביל בתביעות רשלנות רפואית. אנו מלווים ומייצגים בהצלחה נפגעי רשלנות רפואית ומשפחותיהם בתיקי רשלנות בנושאים כגון: איבחון לקוי, רשלנות במהלך טיפול רפואי או ניתוח, שהות במוסד רפואי וכו'.

חובה להצטייד בחוות דעת של רופא מומחה אודות הרשלנות והנזק שנגרם כתוצאה מכך. לכן, משרדנו עובד עם מיטב המומחים הרפואיים בארץ בכל שטחי הרפואה.
אינכם נדרשים לשלם מראש – שכר טרחת עו"ד משולם באחוזים, על בסיס זכיה בתיק, לאחר קבלת הפיצויים על הרשלנות הרפואית. הגשת תביעות פיצוי כנגד צוות רפואי, רופאים בתי חולים, קופות חולים, משרד הבריאות, לרבות רשלנות רפואית בניתוחים, בלידה, במעקב הריון, במהלך בדיקות, במהלך פרוצדורות פולשניות, במהלך טיפול רפואי, אישפוז, ניתוח, , שהות במוסד רפואי, איחור באיבחון וכו'

לפני שיחה עם עורך דין רשלנות רפואית – ראוי לזכור

על מנת לבדוק קיומה של רשלנות רפואית – יש להצטייד ראשית לכל ברישומים הרפואיים הרלבנטיים מבי"ח או המוסד הרפואי/קופ"ח במלואם, ולדרוש את התיק המלא, כולל גליון אישפוז, גליון סיעודי וכיו"ב.

רצוי להתייעץ עם עורך דין מיומן ומצוי בתחום בטרם נקיטת צעדים כלשהם במידה והינך סבור כי אתה או מי ממשפחתך נפגע עקב רשלנות רפואית.

רצוי להתייעץ עם עורך דין מיומן ומצוי בתחום בטרם נקיטת צעדים כלשהם במידה והינך סבור כי אתה או מי ממשפחתך נפגע עקב רשלנות רפואית.

שאלות ותשובות בנושא רשלנות רפואית

באילו מקרים נרצה לפנות לעורך דין רשלנות רפואית?

בכל אותם מקרים בהם אנו חושדים כי נגרמה לנו או לקרוב משפחתנו פגיעה בשל רשלנות רפואית, בין אם עקב ניתוח , אבחון שגוי, מאוחר או כל מקרה אחר, יש לפנות לעורך דין המתמחה בתחום אשר יבחן את המקרה מבחינה משפטית ורפואית, ייוועץ עם מומחים רפואיים רלוונטיים ויוכל לחוות את דעתו הראשונית האם קיימת עילת תביעה.

מה היא ההגדרה של רשלנות רפואית?

רשלנות רפואית הינה מתן שירותים רפואיים אשר חורגים מהפרקטיקה הסבירה/ הנהוגה בתחום המצופה מרופא ו/או מוסד רפואי, אשר כתוצאה מכך נגרם נזק למטופל, בקשר סיבתי לפעולה הרשלנית. רשלנות רפואית יכולה להתרחש בביצוע ניתוח, באבחון שגוי ו/או מאוחר של שבץ מוחי/ התקף לב או מחלות אחרות, רשלנות במעקב הריון ועוד. רשלנות רפואית יכולה להתרחש גם מקום בו המטופל לא קיבל את המידע אשר היה עליו לקבל ולהסכים לאותה פעולה.

האם כל פגיעה גופנית או נזק בריאותי הבא לידי ביטוי לאחר טיפול רפואי יחשב כרשלנות רפואית?

חשוב לדעת כי לא כל פגיעה או נזק בריאותי ייחשבו לרשלנות רפואית. להליכים רפואיים ישנם סיכונים טבעיים, סיבוכים ידועים וטעויות , אשר עלולים להתרחש ולגרום לנזק קשה ואף מוות, אולם כל עוד הפעולה לא חרגה מהפרקטיקה הסבירה הנהוגה ולא נעשתה בצורה רשלנית, לא תעמוד לנפגע עילת תביעה. על עורך הדין המתמחה לאתר מתוך כל אותם מקרים את המקרים בהם הייתה רשלנות רפואית.

האם ישנה תקופת התישנות לתביעות רשלנות רפואית?

תקופת ההתיישנות של תביעת רשלנות רפואית היא 7 שנים. תקופה זו מתחילה מהרגע שבו קמה עילת התביעה. כלומר, בתביעה בשל רשלנות רפואית מתחילים למנות 7 שנים החל מהרגע שבו ניתן הטיפול הרפואי הרשלני שגרם לנזק. במקרים שבהם הנזק לא נתגלה ביום שבו אירע, כלומר כאשר הנזק מתגלה מאוחר יותר מהמועד שבו נגרם, התביעה תתיישן 7 שנים מיום גילוי הנזק, בתנאי שטרם חלפו 10 שנים מיום אירוע הנזק.

כיצד נקבע שכר טרחה של עורך דין רשלנות רפואית?

בדרך כלל שכר הטרחה בתביעת רשלנות רפואית הינו באחוזים בלבד מסכום הפיצויים, על בסיס הצלחה.

מהי חשיבות חוות דעת רפואית בתביעת רשלנות רפואית?

לתביעת רשלנות רפואית יש לצרף חוות דעת רפואית אשר תתייחס לרשלנות , לקשר הסיבתי בין הפעולה הרשלנית לבין הנזק. משכך ישנה חשיבות גדולה לחוות הדעת ולמומחה שכתב אותה. מאחר ויש תחומים שונים ומגוונים בהם עלולים להתרחש מקרים של רשלנות רפואית, יש חשיבות כי המומחה מטעם התביעה יהיה בעל תת-התמחות מתאימה. בנוסף, על המומחה או על מומחה אחר להתייחס לדרגת הנכות שנותרה כתוצאה מהרשלנות הרפואית. במקרים בהם יש פגיעות בתחומים שונים, יש לצרף חוות דעת בתחומים הרלוונטיים ע"י מומחים מתאימים.

מה היא תקופת הזמן הממוצעת לקבלת פיצויים בתביעת רשלנות רפואית?

תביעות בתחום זה, אשר מוגשות לבית משפט השלום/מחוזי עשויות לקחת בסביבות 1-4 שנים. כל מקרה הינו לגופו ותלוי בהתפתחות התיק, באופן ניהולו ובדרך סיומו.

להערכת סיכוי ושווי תביעתך ללא התחייבות נא מלא את הפרטים הבאים ונחזור אליך

או חייגו:

ענת גינזבורג, משרד עורכי דין, נוטריון ומגשרים ידאג לכם לפיצוי הטוב ביותר!

להערכת סיכוי ושווי תביעתך ללא התחייבות, חייג עכשיו או מלא את הפרטים הבאים ונחזור אליך

דילוג לתוכן